Соус з курячими гомілками і зеленим горошком

Соуси

Соус з курячими гомілками і зеленим горошком

Перші весняні овочі у смачному соусі просто тануть у роті і хочеться попросити добавки. До того ж блюдо готується миттєво і без жодних зусиль, адже його не треба заважати!

Інгредієнти:


Кількість порцій:
4

Картопля молода
3 штуки

Гомілка куряча
500 грам

Морква
2 штуки

Зелена цибуля
3 стебла

Бульйон
1,5 склянки

Приправа для курки
щіпка

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Курячі гомілки (у мене заморожені), відварюємо до напівготовності хвилин 20.
    Соус с куриными голенями и зеленым горошком

  • 2
    У цей час ретельно очищаємо всі овочі і вимиваємо їх. Нарізаємо будь-якими прийнятними для Вас, способами нарізки.
    Соус с куриными голенями и зеленым горошком

  • 3
    Вливаємо в казан рослинне масло, чекаємо поки стане гарячим і вкидываем моркву і цибульку.
    Соус с куриными голенями и зеленым горошком

  • 4
    Пасеруємо кілька хвилинок. Вкидываем картопля, інакше від довгого простою почорніє, і також пасеруємо пару хвилин.
    Соус с куриными голенями и зеленым горошком

  • 5
    Потім докидываем гомілки і заливаємо бульйоном. Приправляємо. Додаємо молодий зелений горошок і накриваємо. Тримаємо рівно 15 хвилин. Гасимо вогонь і насипаємо.
    Соус с куриными голенями и зеленым горошком

  • 6
    Приємного!
    Соус с куриными голенями и зеленым горошком

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смаколики" без кавичок