Листковий пиріг з абрикосовим джемом

Десерти

Листковий пиріг з абрикосовим джемом

Пиріг цей неймовірно простий. Ідея полягає в тому, щоб показати, спосіб приготування пирогів у вигляді будь фігурок.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
6

Тісто листкове
1 кілограм

Джем абрикосовий
250 грам

Борошно пшенична
5 столових ложок

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    На столі, посипаному борошном, розкладаємо листкове дріжджове тісто, не розгортаючи його.
    Слоеный пирог с абрикосовым джемом

  • 2
    Накладаємо вирізаний з паперу трафарет тієї фігури, яку хочемо отримати, і по ньому обводимо ножем, прорізаючи лист тіста.
    Слоеный пирог с абрикосовым джемом

  • 3
    Далі працювати з тестом продовжуємо на пекарському килимку, щоб пиріг не розвалився.
    Слоеный пирог с абрикосовым джемом

  • 4
    По всій поверхні листа, трохи не доходячи до краю, розподіляємо абрикосовий джем.
    Слоеный пирог с абрикосовым джемом

  • 5
    Смужку тіста, що залишилося, прорізаємо ножем для створення решітки.
    Слоеный пирог с абрикосовым джемом

  • 6
    Прорізане тісто розтягуємо, щоб розкрилися клітинки.
    Слоеный пирог с абрикосовым джемом

  • 7
    Накриваємо лист отриманої ґратами, непотрібне зрізаємо і по краю маємо скручені з тіста трояндочки, які закриють з'єднання сітки з основою.
    Слоеный пирог с абрикосовым джемом

  • 8
    45 хвилин для випічки достатньо.
    Слоеный пирог с абрикосовым джемом

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кулінарія" без кавичок