Курячі лапки і шлунки, тушковані з овочами

Вечеря

Курячі лапки і шлунки, тушковані з овочами

Любителям субпродуктів присвячується. Не так багато нормальних рецептів можна знайти для цієї групи продуктів.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
6

Курячі лапки
900 грам

Шлунки курячі
600 грам

Картопля
1 кілограм

Цибуля ріпчаста
1 головка

Часник
2 зубчики

Кріп
за смаком

Мед
2 столових ложки

Соус соєвий
2 столових ложки

Соняшникова олія
4 столові ложки

Помідор
2 штуки

Окріп
500 мілілітрів

Сіль
за смаком

Перець чорний мелений
за смаком

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Беремо курячі лапки...
    Куриные лапки и желудки, тушённые с овощами

  • 2
    і шлуночки.
    Куриные лапки и желудки, тушённые с овощами

  • 3
    У лапок зрізаємо крайні фаланги з кігтиками.
    Куриные лапки и желудки, тушённые с овощами

  • 4
    Все гарненько промиваємо. У шлуночків видаляємо залишки «шкурки».
    Куриные лапки и желудки, тушённые с овощами

  • 5
    Посипаємо сіллю, перцем.
    Куриные лапки и желудки, тушённые с овощами

  • 6
    Поливаємо медом, соєвим соусом.
    Куриные лапки и желудки, тушённые с овощами

  • 7
    Додаємо гостру гірчицю.
    Куриные лапки и желудки, тушённые с овощами

  • 8
    Перемішуємо. Відставляємо.
    Куриные лапки и желудки, тушённые с овощами

  • 9
    Розігріваємо рослинне масло.
    Куриные лапки и желудки, тушённые с овощами

  • 10
    Спочатку викладаємо лапки.
    Куриные лапки и желудки, тушённые с овощами

  • 11
    Обсмажуємо, щоб схопилися.
    Куриные лапки и желудки, тушённые с овощами

  • 12
    Потім додаємо віджаті шлуночки.
    Куриные лапки и желудки, тушённые с овощами

  • 13
    Нарізаємо часник.
    Куриные лапки и желудки, тушённые с овощами

  • 14
    Обсмажуємо хвилин десять.
    Куриные лапки и желудки, тушённые с овощами

  • 15
    Заливаємо окропом.
    Куриные лапки и желудки, тушённые с овощами

  • 16
    Накриваємо. Тушкуємо годину.
    Куриные лапки и желудки, тушённые с овощами

  • 17
    Закладаємо різану картоплю...
    Куриные лапки и желудки, тушённые с овощами

  • 18
    багато ріпчастої цибулі...
    Куриные лапки и желудки, тушённые с овощами

  • 19
    зелень.
    Куриные лапки и желудки, тушённые с овощами

  • 20
    Перемішуємо. Готуємо 20 хвилин.
    Куриные лапки и желудки, тушённые с овощами

  • 21
    Перед закінченням додаємо терті помідори.
    Куриные лапки и желудки, тушённые с овощами

  • 22
    Блюдо готове.
    Куриные лапки и желудки, тушённые с овощами

  • 23
    Подавати у власному соку.
    Куриные лапки и желудки, тушённые с овощами

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кулінарія" без кавичок