Кабачкова ікра в мультиварці

Другі страви

Кабачкова ікра в мультиварці

Легка смачна ікра з кабачків - відмінний варіант для сніданку. По смаку як магазинна.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
4

Кабачок
2 штуки

Цибуля ріпчаста
3 штуки

Томатна паста
70 мілілітрів

Сіль
за смаком

Спеції
за смаком

Петрушка
1 пучок

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Кабачок потрібно промити, за допомогою овочерізки зняти з нього шкіру і нарізати. Можна шматочками, кружечками - як завгодно. І складаємо в блендер.
    Кабачковая икра в мультиварке

  • 2
    Перебиваємо його в масу, грудочок бути не повинно. Туди ж відправляємо і цибулю, його так само пропустимо через блендер.
    Кабачковая икра в мультиварке

  • 3
    Отриману суміш у друшляк виливаємо, що б стік сік. Він нам не потрібен.

  • 4
    Через хвилин 15 суміш викладаємо в каструлю. Режим - "жарити". Обсмажуємо хвилин 20.
    Кабачковая икра в мультиварке

  • 5
    Через це час додаємо томатну пасту. Сіль і спеції. Я вибрала вірменські, вони відмінно підійшли до кабачка. Ретельно розмішуємо.
    Кабачковая икра в мультиварке

  • 6
    Тушкуємо ще хвилин 20. За цей час ікра приготується. Не забувайте помішувати.
    Кабачковая икра в мультиварке

  • 7
    В кінці додаємо петрушку. Вимикаємо. Готово! Приємного апетиту!
    Кабачковая икра в мультиварке

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кулінарія" без кавичок