Маринований перець по-домашньому

Другі страви

Маринований перець по-домашньому

Домашні рецепти консервування найкращі. Не треба дивуватися тому, що перець з смачною томатною заливкою поміщений в трилітрову банку. Розкидається він швидко, варто тільки банку відкрити.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
10

Помідор
4 кілограми

Рослинна олія
1 склянка

Цукор
2 склянки

Сіль
4 столові ложки

Оцет 9%
1 склянка

Перець болгарський (червоний)
3 кілограми

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Звичайний болгарський перець консервуємо цілком. Виходить щось на зразок лечо, але, навіть смачніше. Томатна заливка не є жирною. Можна просто наливати її в склянку з банки і пити. На смак томатна заливка схожа на гострий приправлений томат. Перець виходить ароматним і ніжним, м'яким. Він чудово поєднується з заливкою. Солодкий болгарський перець (можна брати будь-червоний, жовтий, зелений) миємо, позбавляє від серцевини.
    Маринованный перец по-домашнему

  • 2
    Бланшируем перець протягом 3-4 хвилин, тобто кладемо в окріп на це час. Потім гарячий перець викладаємо в стерилізовану банку і заливаємо киплячою томатною заливкою.
    Маринованный перец по-домашнему

  • 3
    Кількість інгредієнтів для заливки перераховано вище. Інгредієнти розраховані на 3 літри томатного соку. Останній можна приготувати в домашніх умовах. Помідори миємо, пропускає через соковижималку. Для цього згодяться не дуже "гарні" помідори.
    Маринованный перец по-домашнему

  • 4
    З 4-х кг помідор виходить приблизно 3 л соку. Таким чином отримуємо потрібну кількість томату.
    Маринованный перец по-домашнему

  • 5
    Скільки банок перцю господиня хоче закрити, вона решіт сама. Просто потрібно дотримуватися пропорції інгредієнтів для заливки.
    Маринованный перец по-домашнему

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кулінарія" без кавичок