Слойки з вареним згущеним молоком і родзинками

Десерти

Слойки з вареним згущеним молоком і родзинками

Всім любителям солодкого пропонуємо скористатися рецептом слойок, всередині яких знаходиться родзинки. Крім того, у випічці використовується варена згущене молоко.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
6

Тісто листкове бездріжджове
250 грам

Ізюм
6 столових ложок

Молоко згущене варене
60 мілілітрів

Борошно пшенична
1 їдальня ложка

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Починаємо процедуру приготування солодких слойок з розморожування листкового тіста. Готові пласти трохи розкачуємо на поверхні столу, притрушеного борошном. Потім розрізаємо пласт на чотирикутники, кожен з яких змащуємо вареним згущеним молоком.
    Слойки с вареной сгущенкой и изюмом

  • 2
    На одну половинку змащеного чотирикутника викладаємо підготовлені родзинки (його слід промити і обсушити).
    Слойки с вареной сгущенкой и изюмом

  • 3
    Акуратно накриваємо другою половинкою.
    Слойки с вареной сгущенкой и изюмом

  • 4
    Щоб під час випікання варена згущене молоко не розтеклася, притискаємо краю слойки виделкою. Аналогічну операцію проводимо з рештою чотирикутниками.
    Слойки с вареной сгущенкой и изюмом

  • 5
    Підготовлені слойки викладаємо на деко з пергаментом. Духовку налаштовуємо на 180 градусів і випікаємо приблизно 20-25 хвилин.
    Слойки с вареной сгущенкой и изюмом

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кулінарія" без кавичок