Малосольні помідори

Консервація

Малосольні помідори

Рецепт для тих хто любить випити холодну горілочку і закусити домашньої помідори.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
4

Помідор
1,5 кілограма

Лист хрону
2 штуки

Часник
1 головка

Вишневий лист
2 штуки

Лист смородини
1 штука

Вода
Літра

Сіль
1 їдальня ложка

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Бувають моменти коли приходять в гості друзі з ними ви згадуєте молоді роки, і не секрет що в такі моменти хочеться випити і поговорити, але чим закусити? В домашніх умовах можна всього за один день приготувати малосольні помідори, не потрібно просити жінку, щоб вона це робила, ви можете зробити це самі.
    Малосольные помидоры

  • 2
    Помідори миємо й зрізаємо зверху все що нам не потрібно, робимо надріз хрест навхрест, це для того щоб помідор увібрав в себе розсіл. Після цього на дно банки кладемо лист хрону і кілька зубчиків часнику, не забуваємо покласти 1 лист вишні і 1 лист смородини, якщо у вас немає можливості їх покласти, можна і без них. Акуратно в банку укладаємо помідори, після чого зверху кладемо лист хрону, листя вишні і смородини.
    Малосольные помидоры

  • 3
    Наступний крок, це приготувати розсіл. В окремій каструлі, кип'ятимо 0,5 літра води до якої додаємо сіль. Коли вода почне кипіти, ми забираємо каструлю з вогню і даємо їй трохи охолонути. Після того як розсіл трохи охолоне заливаємо його в банку, щоб помідори були повністю в ньому, даємо постояти банку 40 хвилин, за цей час розсіл повинен охолонути, якщо ні то ще чекаємо. Коли банку не буде гарячої, ставимо на добу в холодильник, бажано, її закрити кришкою. Через добу наші малосольні помідори будуть готові.
    Малосольные помидоры

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кулінарія" без кавичок