Курка з імбиром

Другі страви

Курка з імбиром

Курка з ароматом імбиру, здивує насиченістю і смаком спецій, а також прикрасить будь-який святковий стіл.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
4

Курка
1 штука

Імбир
100 грам

Часник
3 зубчики

Сіль
1 їдальня ложка

Перець чорний мелений
1 чайна ложка

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Сиру цілу курку заливаємо холодною водою і залишаємо для вимочування від крові і слизу на 30 хвилин. Потім курку обтираем з верху сумішшю спеції. Для приготування суміші спецій знадобитися: подрібнений імбир, часник, мелений перець і сіль. Курку залишаємо на 40 хвилин для просочування спеціями.
    Курица с имбирем

  • 2
    На деко розстилаємо фольгу вздовж і впоперек, викладаємо просочену спеціями курку і загортаємо.
    Курица с имбирем

  • 3
    Розігріваємо духовку до 210 градусів і поміщаємо в її деко з куркою. Запікаємо 50 хвилин.
    Курица с имбирем

  • 4
    Після закінчення запікання, курку виймаємо з духовки і залишаємо на 15 хвилин для повного насичення м'яса соком суміші. Потім курку можна витягати з фольги, обробляти на шматки і подавати на стіл у красивий листочками петрушки.
    Курица с имбирем

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смакота" без кавичок