Такий салат особливо корисно їсти в зимові та похмурі дні. Соковитий огірок в поєднанні з пекінською капустою і зеленню нагадає про теплі літні дні і наситить ваш організм енергією і вітамінами.
Інгредієнти:
Кількість порцій:
4 Капуста пекінська 150 грам
|
Огірок свіжий 250 грам
|
Яйце куряче 2 штуки
|
Кріп 10 грам
|
Зелена цибуля 20 грам
|
Петрушка 15 грам
|
Сметана 15% жирності 3 столових ложки
|
Сіль за смаком
|
У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
Новий лист покупок
Покрокова інструкція:
1
Відриваємо листя від пекінської капусти, викладаємо їх в стопку і тонко шаткуємо. І вже перероблені листя відправляємо в салатник. Можна їх злегка пом'яти руками, щоб обсяг осел, а капуста дала сік.
2
Огірок ріжемо пластинками у формі часточок або четвертинок, і приєднуємо його до капусти.
3
Заздалегідь зварені яйця очищаємо від шкаралупи, натираємо їх на крупній тертці і відправляємо до овочів.
4
Подрібнюємо зелену цибулю, кріп і петрушку, а потім висипаємо все в салатник.
5
Солимо (за смаком) і додаємо сметану тільки перед подачею на стіл. Далі все ретельно перемішуємо, і наш літній салатик готовий. Приємного Вам апетиту і витаминизирования! =)