Салат з пекінською капустою і зеленню "Смак літа"

Салати

Салат з пекінською капустою і зеленню "Смак літа"

Такий салат особливо корисно їсти в зимові та похмурі дні. Соковитий огірок в поєднанні з пекінською капустою і зеленню нагадає про теплі літні дні і наситить ваш організм енергією і вітамінами.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
4

Капуста пекінська
150 грам

Огірок свіжий
250 грам

Яйце куряче
2 штуки

Кріп
10 грам

Зелена цибуля
20 грам

Петрушка
15 грам

Сметана 15% жирності
3 столових ложки

Сіль
за смаком

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Відриваємо листя від пекінської капусти, викладаємо їх в стопку і тонко шаткуємо. І вже перероблені листя відправляємо в салатник. Можна їх злегка пом'яти руками, щоб обсяг осел, а капуста дала сік.
    Салат с пекинской капустой и зеленью

  • 2
    Огірок ріжемо пластинками у формі часточок або четвертинок, і приєднуємо його до капусти.
    Салат с пекинской капустой и зеленью

  • 3
    Заздалегідь зварені яйця очищаємо від шкаралупи, натираємо їх на крупній тертці і відправляємо до овочів.
    Салат с пекинской капустой и зеленью

  • 4
    Подрібнюємо зелену цибулю, кріп і петрушку, а потім висипаємо все в салатник.
    Салат с пекинской капустой и зеленью

  • 5
    Солимо (за смаком) і додаємо сметану тільки перед подачею на стіл. Далі все ретельно перемішуємо, і наш літній салатик готовий. Приємного Вам апетиту і витаминизирования! =)
    Салат с пекинской капустой и зеленью

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смакота" без кавичок