Пиріжки з сиром і яйцем "Черевички"

Обід

Пиріжки з сиром і яйцем "Черевички"

Такі черевички стануть відмінним варіантом для ситного сніданку або вечері.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
2

Борошно пшенична
3 склянки

Яйце куряче
10 штук

Сухі активні дріжджі
15 грам

Цукор
1 їдальня ложка

Сир
100 грам

Сир бринза
100 грам

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Для початку треба замісити тісто. Для цього змішуються цукор, дріжджі і заливаються 1 склянкою теплої води. Даємо постояти цієї суміші 30 хвилин.
    Пирожки с сыром и яйцом

  • 2
    Додаємо борошно і замішуємо тісто. Ставимо його на 1 годину відпочити. Періодично обминаємо його.
    Пирожки с сыром и яйцом

  • 3
    В цей час натираємо сир і бринзу на дрібній тертці і змішуємо між собою.
    Пирожки с сыром и яйцом

  • 4
    Ділимо тісто на 10 частин, розгортаємо в прямокутник, в середину кладемо начинку і закручуємо так, щоб вийшов "черевик". Повністю накривати не треба, інакше нікуди буде вливати яйце.
    Пирожки с сыром и яйцом

  • 5
    Відправляємо в духовку черевики і запікаємо 40 хвилин. Температура - 180 С. Коли тісто підрум'яниться, то в кожен черевик вбиваємо по 1 яйцю і випікаємо ще 5 хвилин так, щоб білок прихватился, а жовток залишився рідким. Їсти з допомогою виделки. Готово!
    Пирожки с сыром и яйцом

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смаколики" без кавичок