Баклажани, фаршировані фаршем

Закуски

Баклажани, фаршировані фаршем

Назва "постоли" це страва, що поєднує в собі м'ясо і овочі, отримало на основі візуальної асоціації.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
2

Баклажан
1 штука

Цибулю білий
1 головка

Болгарський перець
1 штука

Часник
1 зубчик

Зелень
Пучка

Помідор
1 штука

Сіль
за смаком

Фарш м'ясний
200 грам

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    З баклажана зріжемо тверду частину із плодоніжкою і виберемо з нього всю внутрішню частину, залишивши трохи м'якоті, прилеглої до шкірці, щоб вийшла своєрідна човник.
    Баклажаны, фаршированные фаршем

  • 2
    Обшпаривши помідор, знімемо з нього шкірку і подрібнити ножем м'якоть.
    Баклажаны, фаршированные фаршем

  • 3
    Перець звільнимо від внутрішньої насіннєвої частини і теж покрошим його ножем.
    Баклажаны, фаршированные фаршем

  • 4
    На сковороді обсмажуємо роздавлений часник, потім додаємо цибулю. До смаженій цибулі - подрібнений перець і помідор. З отриманої овочевий кашки выпариваем рідина.
    Баклажаны, фаршированные фаршем

  • 5
    Остудивши овочеву суміш, змішуємо її з фаршем.
    Баклажаны, фаршированные фаршем

  • 6
    Зелень в цьому фарші нам зовсім не завадить, а сіль допоможе проявитися смаком всіх його інгредієнтів.
    Баклажаны, фаршированные фаршем

  • 7
    Наповнюємо човники баклажанів фаршем, запікаємо їх в духовці, викладаємо на блюдо, поливаємо виділилася підливою.
    Баклажаны, фаршированные фаршем

  • 8
    Декоруємо так, як підкаже власна фантазія.
    Баклажаны, фаршированные фаршем

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смаколики" без кавичок