Тефтелі в мультиварці

Другі страви

Тефтелі в мультиварці

Використовуючи мультиварку і режим пар, виходять чудові дієтичне тефтелі

Інгредієнти:


Кількість порцій:
6

Фарш курячий
Кілограма

Яйце куряче
1 штука

Морква
1 штука

Цибуля ріпчаста
1 штука

Рис відварений
1 склянка

Панірувальні сухарі
150 грам

Лавровий лист
2 штуки

Сіль
за смаком

Перець чорний мелений
за смаком

Томатна паста
30 мілілітрів

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Приготувати фарш: у курячий фарш додати яйце, цибулю, дрібно нарізану. Рис попередньо відварити і додати у фарш.

  • 2
    Моркву натерти на тертці. Включити в мультиварці режим випічка і налити трохи рослинного масла. Чим більше буде олії, тим жирніше вийде підлива для тефтелькою. Обсмажити моркву приблизно 20 хвилин.

  • 3
    Половину обсмаженого моркви додаємо в основний фарш. Перемішуємо. Солимо і перчимо за смаком. Формуємо тефтелі, обваляти їх у панірувальних сухарях.
    Тефтели в мультиварке

  • 4
    У каструлю мультиварки додати 4 мультистакана води і томатну пасту. Все розмішати. Тефтелі викласти у сітку пароварки і включити режим "Варка на пару" або "Пар". Встановити час 20 хвилин.

  • 5
    Після сигналу підливу посолити, поперчити, додати 2 лаврових листа і викласти в неї тефтелі. Якщо тюфтельок вийшло багато, то додати ще трохи води. Включити режим "Гасіння" і 40 хвилин. Після закінчення часу готові тефтелі.
    Тефтели в мультиварке

  • 6
    Такі тефтелі виходять дієтичними і можуть бути прийнятними в меню годуючих жінок (без додавання томатної пасти) і дітей.
    Тефтели в мультиварке

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смакота" без кавичок