Солоні огірки на зиму

Консервація

Солоні огірки на зиму

Найпростіший спосіб заготівлі солоних огірків на зиму. Витративши мінімум зусиль і часу влітку, взимку Ви будете в захваті від хрусткого огірочка!

Інгредієнти:


Кількість порцій:
1

Огірок свіжий
1 кілограм

Сіль
3 столових ложки

Перець гострий
Штуки

Лист хрону
2 штуки

Кріп
3 стебла

Часник
1 головка

Лист смородини
2 штуки

Вишневий лист
2 штуки

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Огірки для засолу таким способом можна брати великі. Відрізати кінчики і замочити в холодній воді на кілька годин (необов'язково, але бажано).
    Соленые огурцы на зиму

  • 2
    На дно трилітрової банки викласти всю зелень - листя хрону, смородини, вишні і гілочки кропу.
    Соленые огурцы на зиму

  • 3
    Викласти огірки так, щоб вільного місця між ними залишилося по мінімуму. Додати сіль.
    Соленые огурцы на зиму

  • 4
    Часник нарізати тонкими смужками, покласти червоний пекучий перець і залити холодною водою.
    Соленые огурцы на зиму

  • 5
    Закрити пластмасовою кришкою (для консервації). Банку з огірками спустити в підвал. Правда, все просто? Взимку дістанете хрусткі і дуже ароматні огірочки, гарантую!
    Соленые огурцы на зиму

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смакота" без кавичок