Грінки з часником з житнього хліба

Сніданок

Грінки з часником з житнього хліба

Грінки з чорного хліба можна зробити самому, виходять вони набагато смачніше і вже точно корисніше покупних. Ідеально в якості перекусу, особливо за смаком вони припадають дітям.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
2

Хліб чорний
1 штука

Часник
3 зубчики

Сіль
за смаком

Рослинна олія
за смаком

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Чорний хліб для грінок підійде будь-який, можна взяти залишки старого, але ще хорошого хліба. Але смачніше всього їх робити зі свіжого тільки що купленого хліба. Часник візьмемо свіжий, але також буде хороший сушений в гранулах. А можна взагалі не використовувати часник, адже не всі його люблять.
    Гренки с чесноком из ржаного хлеба

  • 2
    Хлібець необхідно нарізати довільними шматочками.
    Гренки с чесноком из ржаного хлеба

  • 3
    Обсмажувати на рослинному маслі з кожного боку до золотистої хрусткої скоринки. Тут же необхідно буде їх посолити.
    Гренки с чесноком из ржаного хлеба

  • 4
    Викладаємо на тарілочку, на яку можна покласти серветку, щоб в неї вбралося зайве масло. Натирати часником краще після того, як грінки охолонути. Виходять смачні і запашні смажені шматочки житнього хліба.
    Гренки с чесноком из ржаного хлеба

  • 5
    Таким же способом можна зробити грінки, попередньо нарізавши хліб невеликими кубиками або тонкими смужками. У цьому випадку обсмажувати слід їх всі разом на сковорідці до золотистої скоринки, при цьому помішуючи лопаткою або ложкою.

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кулінарія" без кавичок