Ікра кабачкова

Другі страви, Закуски, Страви з овочей

Ікра кабачковая


Ікра з кабачків дуже корисна. У кабачках містяться такі цінні речовини, як солі калію, кальцію, каротин, вітамін С, вітаміни В1 і В2. Кабачки вважаються дієтичною їжею, особливо показані кабачки, у кого є проблеми з шлунково-кишковим трактом. Приготування дуже просте такої ікри. А якщо ви хочете, щоб консистенція ікри більше нагадувала «магазинну», подрібніть готову охолоджену ікру блендером. Можна також додати трохи масла рослинного пахучого, від цього вона буде ще смачніше. Приємного апетиту


Інгредієнти до рецепту:



  • 1 кг кабачків

  • 0,5 кг помідор

  • 0,5 кг цибулі

  • Масло рослинне

  • Оцет

  • Перець

  • Сіль


Готуємо ікру з кабачків


Беремо цибулю, очищаємо, нарізаємо дрібно.


Сковороду ставимо на вогонь, наливаємо трохи олії рослинного, викладаємо в неї цибулю. Злегка пасеруємо цибулю до рожевого кольору, не пересмажуємо.


Підготовляємо помідори, нам необхідно видалити шкірку. Для цього помідори складаємо в миску, надрізавши зверху перпендикулярно. Обдаємо окропом, трохи тримаємо в гарячій воді, виливаємо воду.


Потім наливаємо холодну воду. Після такої обробки шкурка легко відділиться від помідор. Нарізаємо їх дрібними кубиками.


Викладаємо помідори в сковорідку з цибулею, тушкуємо все разом хвилин 10 на слабкому вогні до м'якості помідор.


Кабачки очищаємо, нарізаємо дрібними кубиками. Беремо сковороду іншу, нагріваємо її, наливаємо масло, викладаємо туди порізані кабачки.


прожарюються кабачки до злегка рум'яного виду.


З'єднуємо вміст обох сковорідок, продовжуємо тушкувати, солимо, перчимо, трохи скроплюємо оцтом, все за смаком.


Готову ікру викладаємо в глибоку тарілку, подаємо на стіл теплою, прикрашаємо зеленню.


Ікра кабачковая


Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "смакота" без кавичок