Запечена скумбрія з картоплею

Страви з риби

Запечена скумбрія з картоплею

Скумбрія з картоплею - це дуже ситне і повне вітамінів блюдо. Готувати його зовсім не складно, достатньо мати духовку. Риба містить Омега-3, необхідний для людини.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
2

Скумбрія
200 грам

Картопля
4 штуки

Сік лимона
1 чайна ложка

Соняшникова олія
1 їдальня ложка

Сіль
щіпка

Перець чорний мелений
щіпка

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Картоплю почистити, порізати скибочками шириною 0.5 див.
    Запеченная скумбрия с картофелем

  • 2
    Свіжу скумбрію помити і почистити. Всі нутрощі ретельно зібрати і викинути, помити рибу всередині. Зробити надрізи як показано на фотографії. Всю рибу нарізати на шматочки не потрібно, достатньо просто надрізати збоку.
    Запеченная скумбрия с картофелем

  • 3
    Поверхня деко змастити олією або використовувати фольгу. Покласти картоплю і рибу, посолити, поперчити, а рибу скропити соком лимона.
    Запеченная скумбрия с картофелем

  • 4
    Запікати 30-40 хвилин до повної готовності страви. Подавати в гарячому вигляді.
    Запеченная скумбрия с картофелем

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "шашлик" без кавичок