Гострі баранячі реберця в духовці

Вечеря, Страви з м'яса

Спробуйте приготувати гострі баранячі реберця в духовці. Блюдо оцінять любителі гострого, іншим воно теж має припасти до смаку, якщо побільше гарніру покласти.


Острие баранячі реберця в духовке



Інгредієнти для приготування баранячих реберець


Щоб приготувати баранячі реберця в духовці нам знадобляться такі продукти:



  • баранячі реберця

  • свіжий червоний гострий перець або аджика

  • гілочка базиліка

  • картопля

  • цукіні кабачок


Як приготувати гострі баранячі реберця в духовці


Отже, збираємо всю позитивну енергію і віддаємо її в баранячі реберця, обмазуючи їх гострим перцем. Солимо за смаком.


обмазиваем баранячі реберця аджікой


Очистимо картопля, бо часу для приготування баранячих реберець потрібно чимало, то картопля залишаємо цілий. У форму викладаємо картоплю, солимо, а зверху кладемо реберця. Найголовніше не забути про базилік. Гілочку базиліка ховаємо під реберцями, щоб ароматом просочилося і м'ясо і картоплю.


Бараньі реберця і картошечка


Ну а для соковитості обов'язково додамо кабачок.


Бараньі реберця і кабачок


Нагріваємо духовку до 150 градусів і відправляємо туди наші, ой баранячі реберця на 2 години. Після можна буде підняти температуру до 250 градусів хвилин на 10-15 щоб реберця запеклися.


Бараньі реберця в духовке


ММММММММММММММ, баранячі реберця звичайно дістаються главі сімейства, мені. Ну а дітворі просочена незвичайна картопелька Всі ситі і задоволені.


Острие баранячі ребришкі


Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "смакота" без кавичок