Баклажани з часником і кропом

Страви з овочей

Баклажани з часником і кропом

Прекрасна закуска "під горілочку" для будь-якого столу. Готується швидко, легко, смачна в гарячому і холодному вигляді.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
8

Сіль
за смаком

Часник
1 головка

Кріп
1 пучок

Майонез
1 їдальня ложка

Рослинна олія
50 мілілітрів

Баклажан
4 штуки

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Баклажани вимити, порізати кружечками завтовшки 1 див Вибирати баклажани для закуски слід невеликі, щоб насіння було коричневі (не чорні)
    Баклажаны с чесноком и укропом

  • 2
    На сковроду налити рослинне масло, разогресть сковороду. Викласти баклажани, посолити і обсмажити з одного боку до рум'яності на сильному вогні. Перевернути баклажани, зменшити вогонь до слабкого, обсмажити іншу сторону - цю малообжареную бік будемо потім змащувати соусом
    Баклажаны с чесноком и укропом

  • 3
    Приготування соусу: часник почистити, продавити через часникодавку для часнику або натерти на дрібній зубчастої тертці. Кріп подрібнити гострим ножем. Додати майонез. Перемішати. При необхідності соус підсолити.
    Баклажаны с чесноком и укропом

  • 4
    Слабообжаренную бік кружечків баклажанів змазати соусом. Викласти на тарілку. Подавати до столу в гарячому або холодному вигляді.
    Баклажаны с чесноком и укропом

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "шашлик" без кавичок