Зелений борщ з рисом

Обід, Перші страви

Зелений борщ з рисом

У нашій родині дуже люблять цю страву, пропоную і Вам його приготувати і оцінити!

Інгредієнти:


Кількість порцій:
4

Яловичина
500 грам

Картопля
6 штук

Морква
1 штука

Корінь петрушки
100 грам

Цибуля ріпчаста
2 штуки

Рис
150 грам

Зелена цибуля
1 пучок

Щавель
1 пучок

Петрушка
1 пучок

Кріп
1 пучок

Яйце куряче
3 штуки

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Ставимо отвариваться м'ясо. Для борщу не має значення, буде це свинина або яловичина, вибирайте на свій смак.
    Зеленый борщ с рисом

  • 2
    Поки м'ясо буде отвариваться, цибулю нарізаємо дрібно. Морква і корінь не потрібно натирати, їх нарізаємо соломкою.
    Зеленый борщ с рисом

  • 3
    Картопля так само ріжемо на частини.
    Зеленый борщ с рисом

  • 4
    Поки м'ясо буде варитися, в окремій каструльці потрібно буде відварити яйця. Звичайно, їх можна і сирими додати в суп, вони відразу там приготуються, але діти суп такий навряд чи будуть їсти. Нарізаємо кубиками яйце.
    Зеленый борщ с рисом

  • 5
    Знімаємо шум з м'яса, першим додамо картоплю, за ним помандрує інші овочі. Потім закидаємо рис. Вогонь ставимо повільний. Через хвилин 15 - 20 рис буде готовий.

  • 6
    Поки він буде варитися, промиваємо всю зелень і ріжемо дрібно. Додаємо її перед тим як вимкнути, в цей же момент і яйця закидаємо. Чекаємо дві хвилини, поки закипить і вимикаємо. Раніше додавати не треба - зелень втратить свої корисні властивості.
    Зеленый борщ с рисом

  • 7
    Готово! Приємного апетиту!
    Зеленый борщ с рисом

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кухня" без кавичок