Оладки зі шпинатом

Сніданок

Оладки зі шпинатом

Оладки виходять пишними і соковитими. Готуються швидко і повні вітамін. Вживати можна в будь-який час доби: сніданок, обід, вечеря. Сметана або натуральний йогурт послужать відмінним доповненням.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
2

Шпинат
300 грам

Яйце куряче
1 штука

Борошно пшенична
1 склянка

Кефір 3,2%
1 склянка

Сода харчова
1 чайна ложка

Сік лимона
1 чайна ложка

Цукор
1 чайна ложка

Сіль
за смаком

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Листя шпинату ретельно промиваємо, відрізаємо стебла. Листя ріжемо тонкими смужками. Якщо ви використовуєте заморожений шпинат, то його потрібно попередньо розм'якшити в сковорідці або мікрохвильовій печі.
    Оладьи со шпинатом

  • 2
    Збиваємо яйця з кефіром (також підійде і подкисшее молоко). Додаємо борошно, перець, сіль, цукор, соду (гашене лимонним соком). Замішуємо тісто. Консистенція повинна бути схожа на густу сметану.
    Оладьи со шпинатом

  • 3
    Додаємо нарізаний шпинат в тісто. Перемішуємо і не чіпаємо чверть години, щоб інгредієнти добре скрепились.
    Оладьи со шпинатом

  • 4
    Вливаємо олію у сковорідку. Підігріваємо. Столовою ложкою викладаємо наше тісто на сковорідку і злегка розподіляємо. Обсмажуємо з двох боків до рум'яної скоринки. Приємного апетиту!
    Оладьи со шпинатом

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кулінарія" без кавичок