Суп-пюре з рисом

Супи

Суп-пюре з рисом

Пропоную приготувати ситний обід для дітлахів - корисний рисовий суп-пюре на курячому бульйоні і без засмажки.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
4

Окіст курячий
Штуки

Лавровий лист
1 штука

Рис
1 їдальня ложка

Картопля
2 штуки

Кріп
за смаком

Вода
1,5 літра

Сіль
за смаком

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Курячий окорочок промиємо і розділимо на дві частини, а потім візьмемо велику і знімемо з неї шкурочку. Помістимо в каструльку з водою і доведемо до кипіння. Позбудемося від накипу, а потім посолити воду і приєднаємо лавровий листок. Зваримо курячий бульйон за 40 хвилин на повільному вогні.
    Суп-пюре с рисом

  • 2
    Далі піде рис і його ми доведемо до готовності за 30 хвилин. Не забуваємо про картоплю, очищений і подрібнений кубиками, але його ми додамо хвилин через десять після рису. У загальній складності будемо варити майбутній суп-пюре трохи більше години, а перед завершенням процесу варіння приправимо його кропом.
    Суп-пюре с рисом

  • 3
    Невелика кількість супу разом з шматочком курки, перельем в блендер і перетворюємо на пюре.
    Суп-пюре с рисом

  • 4
    Розіллємося перше у високі супниці, трохи остудимо і подамо на обід дітворі.
    Суп-пюре с рисом

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смакота" без кавичок