Фруктовий пиріг

Десерти

Фруктовий пиріг

Фруктовий пиріг може приготувати навіть той, хто з випічкою не сильно дружить, а десерт порадує...

Інгредієнти:


Кількість порцій:
1

Борошно пшенична
200 грам

Варення з вишні
за смаком

Молоко соєве
1 склянка

Сода харчова
1 чайна ложка

Яблучний оцет
1 їдальня ложка

Цукор
4 столові ложки

Рослинна олія
Склянки

Цукрова пудра
за смаком

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Перший крок - приготування тіста. Ніяких хитрощів це процес не таїть - змішати всі інгредієнти і додати соду, перед цим погасивши її оцтом. Варення можна брати будь - й абрикосове, і я блочне (то, що стоїть у холодильнику і нудиться без діла). Для тесту буде достатньо 2-3 столових ложок.
    Фруктовый пирог

  • 2
    Повинна вийти маса середньої густоти - однорідна, без грудочок.
    Фруктовый пирог

  • 3
    Випікати 40 хвилин при 180 градусах. Про готовність пирога "підкаже" зубочистка, яка не повинна бути мокрою після того, як нею проткнути по середині пирога. Остиглий корж розрізати навпіл і викласти повидло, я люблю яблучне.
    Фруктовый пирог

  • 4
    Готовий пиріг посипати цукровою пудрою, а можна ще і змастити варенням - як вам доведеться за смаком.

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кулінарія" без кавичок