Деруни

Другі страви

Деруни

Деруни - відмінний варіант застосування нашого "другого хліба". Експериментуючи з різними начинками, створити можна унікальне блюдо за вашим перевагам.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
3

Картопля
600 грам

Цибуля ріпчаста
2 штуки

Борошно пшенична
1 їдальня ложка

Сіль
щіпка

Перець чорний мелений
на кінчику ножа

Рослинна олія
2 столових ложки

Яйце куряче
1 штука

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Картоплю і цибулю подрібнюємо. Для цього найкраще підійде велика терка. Масу солимо, заправляємо спеціями, розбиваємо яйце і сиплемо борошно, потім перемішуємо. Якщо деруни будуть подаватися на пісний стіл, яйце можна не включати в короткий список інгредієнтів. Оладки чудово підсмажаться і без нього.
    Драники

  • 2
    Підготовлений картопля виділяє багато рідини. Її слід злити. Потім у формі оладок відправляємо масу в розігріте масло. Викладати майбутні деруни можна і ложкою, формуючи їх на сковороді в тонкі коржі.
    Драники

  • 3
    Підсмажуємо деруни з кожної зі сторін.
    Драники

  • 4
    Їмо гарячими!
    Драники

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смакота" без кавичок