Салат з білокачанної капустою і куркою "Рівновага"

Салати

Салат з білокачанної капустою і куркою "Рівновага"

Назва салату - говорить. І все в ньому так... Головне при приготуванні витримати всі пропорції і на виході вийде ідеальне поєднання інгредієнтів, соковитий, ніжний і смачний салат.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
8

Капуста білоголова
350 грам

Часник
1 зубчик

Горошок консервований
280 грам

М'ясо куряче
350 грам

Яйце куряче
1 штука

Сир плавлений
100 грам

Майонез
3 столових ложки

Сіль
за смаком

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Капусту шаткуємо й перекладаємо в салатник.

  • 2
    Зубчик часнику очищаємо, натираємо на дрібній тертці і приєднуємо до нашаткованої капусти. Солимо інгредієнти за смаком і мнемо овочі руками до появи першого соку.
    Салат с белокочанной капустой и курицей

  • 3
    Тепер прийшла черга консервованого зеленого горошку. Додаємо його в салатник.
    Салат с белокочанной капустой и курицей

  • 4
    Відварене куряче (темний) м'ясо нарізаємо шматочками і відправляємо до всіх перерахованих вище інгредієнтів. Куряче м'ясо можна замінити вареною яловичиною.
    Салат с белокочанной капустой и курицей

  • 5
    Варене яйце очищаємо, нарізаємо кубиками і висипаємо в салатник.
    Салат с белокочанной капустой и курицей

  • 6
    Плавлений сирок також нарізаємо кубиками і приєднуємо до інших компонентів салату. Сюди ж додаємо майонез і все перемішуємо. Салат готовий. Приємного апетиту!
    Салат с белокочанной капустой и курицей

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кухня" без кавичок