Пельмені парубоцькі на сковороді

Обід

Пельмені парубоцькі на сковороді

Заморожені пельмені продають практично всюди. Є непогані перевірені марки цього народного страви. Наведений рецепт швидкого і трохи незвичайного способу приготування пельменів на сковороді.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
1

Пельмені
250 грам

Цибуля ріпчаста
Головки

Рослинна олія
1 їдальня ложка

Соус соєвий
2 столових ложки

Приправа (овочева)
щіпка

Перець червоний гострий мелений
на кінчику ножа

Лавровий лист
1 штука

Сіль
на кінчику ножа

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Не всім дано вміння готувати швидко, різноманітно і смачно. Начебто нічого складного немає в цьому рецепті, тому його зможе втілити самий далекий від кухні людина. Беремо морожені пельмені. Вони можуть бути саморобні або куплені в магазині. Ще нам знадобиться половинка цибулини і трохи рослинного масла, червоний перець, соєвий соус і приправи. Наливаємо на сковорідку одну столову ложку рослинного масла і ставимо її на вогонь.
    Пельмени холостяцкие на сковороде

  • 2
    Очистимо половинку цибулини і поріжемо її, як вийде, на будь-які шматочки. Помістимо цибулю на сковорідку і почнемо обсмажувати на середньому вогні.
    Пельмени холостяцкие на сковороде

  • 3
    Приготуємо соєвий соус, червоний мелений перець і лавровий лист.
    Пельмени холостяцкие на сковороде

  • 4
    Закладаємо пельмені на сковорідку. Бажано їх трохи розморозити. Але, іноді бажання поїсти буває сильніше кулінарних канонів. Можна насипати на сковорідку і обсмажити заморожені пельмені. Акуратно перемішуємо пельмені і цибулю. Смажимо не більше 3-5 хвилин.
    Пельмени холостяцкие на сковороде

  • 5
    Додаємо в сковорідку півсклянки води і пару столових ложок соєвого соусу. Додаємо трохи солі, овочеву приправу, червоний мелений перець і лавровий лист. Починаємо готувати в режимі варіння. Вміст сковорідки повинна кипіти на слабкому вогні. Будь-який посуд з пельменями зазвичай не накривають кришкою під час приготування.
    Пельмени холостяцкие на сковороде

  • 6
    Поступово вимотуючи голодної людини, пельмені починають відтавати і збільшуватися в розмірах. Це говорить про те, що процес приготування дійшов до самого серця цих маленьких грудочок тіста з фаршем. Не слід переварювати пельмені, вони почнуть лопатися. Хоча, їх цілющий сік залишиться на сковороді і буде з'їдений. Можна спробувати з'їсти один пельмень і визначити момент готовності страви.
    Пельмени холостяцкие на сковороде

  • 7
    Пельмені по-холостяцьки на сковороді готові. Швидше наливаємо їх у тарілку, додаємо сметану або майонез і починаємо їсти цей темний цибулевий супчик. Гострий перець містить капсаїцин, який буде трохи обпалювати вашу мову. Гарний настрій і угамування голоду настануть гарантовано і одночасно.
    Пельмени холостяцкие на сковороде

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смакота" без кавичок