Смажені гриби з вином

Страви з овочей

Смажені гриби з вином

Існує маса способів приготувати гриби. У нашій сім'ї люблять смажені грибочки, адже завжди можна експериментувати з інгредієнтами.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
2

Лісові гриби
500 грам

Цибуля ріпчаста
2 штуки

Часник
5 зубчиків

Вино біле напівсолодке
50 мілілітрів

Лимон
Штуки

Петрушка
за смаком

Сіль
за смаком

Спеції до грибів
за смаком

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Лісові гриби повинні бути відвареними. Нарізаємо їх пластинами, невеликими, приблизно за 1 див.
    Жареные грибы с вином

  • 2
    Цибулю ріжемо півкільцями і відправляємо на сковорідку смажитися. Коли він обсмажиться, знімаємо з вогню і відкладаємо.
    Жареные грибы с вином

  • 3
    Пластини грибів обсмажуємо близько 5 хвилин, поки не з'явиться золотава скоринка. Після цього додаємо вино, чим солодше вино, тим краще. В цей же час і додаємо рубаний часник.
    Жареные грибы с вином

  • 4
    Тушкуємо вини близько 5 хвилин. Потім додаємо цедру половини лимона і сік з цієї половини. Ще 2 хвилини тушкуємо. Додаємо зелень і спеції до грибів, не забуваємо про сіль.
    Жареные грибы с вином

  • 5
    Готово! Приємного апетиту! Подавати гарячими. Можна як самостійне блюдо, а можна разом з картоплею.
    Жареные грибы с вином

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смаколики" без кавичок