Куріпки, запечені з рисом

Страви з м'яса

Куріпки, запечені з рисом

Все рідше і рідше ми їмо дичину. У дикому м'ясі та птиці невловимий шарм. Від них пахне старими часами. Будь-яка дичину має жорстке м'ясо. Тому часто спочатку відварюють, а потім обсмажують.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
2

Куріпка
2 штуки

Рис
2 столових ложки

Вода
Склянки

Сіль
за смаком

Цибуля ріпчаста
Головки

Приправа для курки
Чайні ложки

Зелень
за смаком

Часник
1 зубчик

Рослинна олія
1 їдальня ложка

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Сірі куріпки, рябчики, дикі голуби, перепела - все це об'єкти любительського полювання з сімейства курячих птахів. Звичайно, є в колекції і гіганти, такі як тетерів або глухар, але це дуже рідкісна видобуток в наші дні. Друзі-мисливці підкинули мені пару одиниць дичини. З неї дуже багато метушні. Птицю треба обскубти, зберігши шкіру, потім обпалити, промити і ще раз обскубти залишки пір'я. Потім йде зовсім вже звіряча процедура - патрання дичини. У ній багато своїх нюансів. Загалом, все позаду. Тушки - окремо, потрухи - окремо. Наливаємо у велику каструлю води, додаємо сіль і ставимо на вогонь. Будемо варити бульйон з дичини.
    Куропатки, запеченные с рисом

  • 2
    У цей час треба взяти дві столові ложки рису, додати його і півсклянки води в посуд для мікрохвильової печі і включити хвилин на 7. Потім дати охолонути. Цим рисом ми будемо фарширувати дичину.
    Куропатки, запеченные с рисом

  • 3
    Куріпок досить поварити хвилин 30-40. Виймаємо дичину з бульйону і даємо йому стекти.
    Куропатки, запеченные с рисом

  • 4
    Готуємо фарш. Додамо рис сіль, половинку накришеною цибулини і пів чайної ложки приправи для курки. Можна додати гострі приправи. Все перемішати.
    Куропатки, запеченные с рисом

  • 5
    Деко змащуємо олією і викладаємо тушки спиною вниз. Набиваємо всі порожнини дичини нашим фаршем. Дичину готова для запікання в духовій шафі. Включаємо духовку на 180 градусів і запікаємо дичину хвилин 25. Вона пропікається досить швидко.
    Куропатки, запеченные с рисом

  • 6
    Куріпки, запечені з рисом, готові. Подаємо куріпку цілою тушкою на плоскій тарілці. Страву прикрашаємо рубаною зеленню і часником. До дичини добре подати кислі мариновані дикі яблучка або моченую брусницю. Будь-червоний соус теж буде до місця. Можливо і посилення святкової атмосфери одним келихом сухого вина.
    Куропатки, запеченные с рисом

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смакота" без кавичок