Таке м'ясо обожнює мій дитина. Воно смачне, соковите, м'яке, дуже корисне. Можна дати дитині з гарніром або додати в дитячий суп.
Інгредієнти:
Кількість порцій:
2 М'ясо будь-яке 250 грам
|
Сіль щіпка
|
У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
Новий лист покупок
Покрокова інструкція:
1
Будь-яке м'ясо можна приготувати таким способом. У даному рецепті використовувалася не жирна свинина.
2
М'ясо потрібно порізати на маленькі шматочки. Чим більше шматочки, тим довше доведеться тримати в пароварці. Можна просто взяти цільний шматок.
3
Посолили і виклали на фольгу.
4
Загортаємо м'ясо і покласти в пароварку.
5
В моїй пароварці м'ясо було 1 година 12 хвилин (в режимі "Каша" - 42 хвилини і потім "Курка" - 30). Час готування залежить від м'яса, яке використовуємо. Для деяких видів буде достатньо і півгодини. Але, оскільки це їжа дитини, особисто я віддаю перевагу більш тривалу термообробку.
6
Готове м'ясо можна порізати на дрібні шматочки або подрібнити блендером (для малявочек).