Горбуша пряного посолу

Страви з риби

Горбуша пряного посолу

І бутерброд на сніданок і легкий перекус ввечері, і додаток до святкового столу - цій горбуші завжди знайдеться місце на Вашій кухні!

Інгредієнти:


Кількість порцій:
6

Горбуша
1 штука

Коньяк
2 столових ложки

Оливкова олія
2 столових ложки

Сіль
2 столових ложки

Цукор
1 їдальня ложка

Приправа "прованські трави"
щіпка

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Купувати в наш час готову солону рибу в магазині і дорого, і страшно. Ніколи напевно не знаєш, скільки ж разів вона солилась, потім милася, потім знову маринувалася. Після декількох невдалих покупок, ліміт довіри до супермаркетів і виробникам у мене закінчився. Тому почала солити всяку рибку самостійно. Хочу поділитися з Вами одним зі своїх улюблені рецептів пряної горбуші. Рибка у мене вагою 1.1, от на неї і кількість інгредієнтів наводжу.
    Горбуша пряного посола

  • 2
    Розрізаю по хребту на дві половинки. Сам хребет при бажанні можна видалити відразу. Я віддаю перевагу видаляти у вже готової риби, аж надто багато на ньому смачного м'яса залишається.
    Горбуша пряного посола

  • 3
    Сіль, цукор, прованські трави (1 столова ложка) - перемішали, натерли рибу.
    Горбуша пряного посола

  • 4
    Поливаємо коньяком і оливковою олією. На кожну половинку по ложечці. Все готово. Добу маринується в холодильнику. Перед вживанням злийте невелика кількість рідини, яка утворюється в ємності. До речі, при засолі риби краще не використовувати металевий посуд. Трави, прямо перед остаточною обробленням, я змиваю. Така риба не зберігається довго - 3-4 дні максимум. Добре, що вона така смачна - довго не залежується.
    Горбуша пряного посола

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смакота" без кавичок