Сьомга солона

Страви з риби

Сьомга солона

Лосось атлантичний власного засолу за фірмовим рецептом - ідеальний, як закуска, а також необхідний, як інгредієнт для виготовлення всіляких рулетів, суші або салатів по-японськи.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
10

Сіль
2 столових ложки

Коріандр (горошок)
за смаком

Філе сьомги
Штуки

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    • Для нашої фірмової засолювання досить одного пласта атлантичного лосося
    Семга соленая

  • 2
    • Видалити шкіру руками • Наріжемо на довгі широкі стрічки, орієнтир на фотознімок
    Семга соленая

  • 3
    • Для соління сьомги використовуємо кухонний тазик з містким дном, обсипанним сіллю • Розкладаємо рибні фігурки плоскою стороною вниз
    Семга соленая

  • 4
    Другий рибний шар і третій копіюємо з першим
    Семга соленая

  • 5
    • Накриваємо кришкою від каструлі (можна плоску тарілку так, щоб поставити прес • Я використовую банку з вмістом всередині
    Семга соленая

  • 6
    • Прибираємо в прохолоду і в принципі, лосось через 24 години можна використовувати для приготування страв і закусок • Ще через добу рибка буде солоніша • Рекомендую зберігати в замороженому вигляді ту частину, яку не витратили відразу
    Семга соленая

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "шашлик" без кавичок