Холодний пиріг без випічки "Лаймовий"

Десерти

Холодний пиріг без випічки "Лаймовий"

Смак цього пирога виходить дуже насиченим. Використовуйте менше лаймів і більше цукру, щоб зменшити кислинку крему.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
8

Печиво "Ювілейне"
300 грам

Масло вершкове
230 грам

Желатин
5 грам

Цукор
250 грам

Яйце куряче
5 штук

Сік лимона
30 мілілітрів

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    У блендері подрібніть печиво в дрібну крихту.
    Холодный пирог без выпечки

  • 2
    На повільному вогні розтопіть 180 грам вершкового масла.
    Холодный пирог без выпечки

  • 3
    Коли масло трохи охолоне, з'єднайте з подрібненим печивом.
    Холодный пирог без выпечки

  • 4
    Викладіть масу у форму і приберіть в холодильник.
    Холодный пирог без выпечки

  • 5
    Натріть цедру лайма, використовуючи тільки зелену частину шкірки.
    Холодный пирог без выпечки

  • 6
    З'єднайте цедру і сік шести лимонів і 250 грам цукру. Ретельно переміщайте до розчинення цукру.
    Холодный пирог без выпечки

  • 7
    Збийте 5 яєць до отримання однорідної маси. Додайте лимонний сік з цукром, 50 грам вершкового масла і розчинений у воді желатин (дотримуйтесь інструкцій на упаковці желатину). Нагрійте до повного розчинення масла і повного з'єднання всіх інгредієнтів. Зніміть крем з вогню як тільки з'являться перші бульбашки.
    Холодный пирог без выпечки

  • 8
    Залийте крем у форму. Коли начинка охолоне, приберіть в холодильник. Час остигання пирога від 4 годин.
    Холодный пирог без выпечки

  • 9
    Пиріг через 5 годин. Приємного апетиту!
    Холодный пирог без выпечки

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кухня" без кавичок