Свиняча відбивна з ананасом

Страви з м'яса

Свиняча відбивна з ананасом

Свинина з ананасом - це завжди смачно. Такі відбивні можуть бути як самостійною стравою на Вашому столі, а можна подати їх з будь-яким гарніром.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
2

Свинина
300 грам

Ананас консервований
100 грам

Яйце куряче
1 штука

Сіль
за смаком

Панірувальні сухарі
2 столових ложки

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Для цієї страви беремо ананас і нарізаємо його шматочками.
    Свиная отбивная с ананасом

  • 2
    Свинину потрібно брати не жирну, а те м'ясо, що Ви зазвичай берете для відбивних. Нарізаємо її на шматочки, вони не повинні бути дуже тонкими, але і не товстими, 2 - 3 см підійде. Відбиваємо їх злегка. Солимо.
    Свиная отбивная с ананасом

  • 3
    У середину кожного шматочка кладемо ананас і закручуємо м'ясо. Щоб у процесі смаження ананас не потрапляв на сковороду, краще закріпити кінці м'яса за допомогою зубочистки.
    Свиная отбивная с ананасом

  • 4
    Потім шматочки в яйці, потім в сухарях і кладемо на розігріту сковорідку. З кожного боку по 5 хвилин обсмажуємо. Вогонь ставимо повільний.
    Свиная отбивная с ананасом

  • 5
    Готово! Приємного апетиту!
    Свиная отбивная с ананасом

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смакота" без кавичок