Свинина з ананасом - це завжди смачно. Такі відбивні можуть бути як самостійною стравою на Вашому столі, а можна подати їх з будь-яким гарніром.
Інгредієнти:
Кількість порцій:
2 Свинина 300 грам
|
Ананас консервований 100 грам
|
Яйце куряче 1 штука
|
Сіль за смаком
|
Панірувальні сухарі 2 столових ложки
|
У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
Новий лист покупок
Покрокова інструкція:
1
Для цієї страви беремо ананас і нарізаємо його шматочками.
2
Свинину потрібно брати не жирну, а те м'ясо, що Ви зазвичай берете для відбивних. Нарізаємо її на шматочки, вони не повинні бути дуже тонкими, але і не товстими, 2 - 3 см підійде. Відбиваємо їх злегка. Солимо.
3
У середину кожного шматочка кладемо ананас і закручуємо м'ясо. Щоб у процесі смаження ананас не потрапляв на сковороду, краще закріпити кінці м'яса за допомогою зубочистки.
4
Потім шматочки в яйці, потім в сухарях і кладемо на розігріту сковорідку. З кожного боку по 5 хвилин обсмажуємо. Вогонь ставимо повільний.
5
Готово! Приємного апетиту!