Курячі гомілки з картоплею в соєвому соусі

Страви з м'яса

Курячі гомілки з картоплею в соєвому соусі

Смак страви наближене до японського стилю - пряно-солодко-солоний. Головне - дати м'яса і картоплі замаринувати як слід!

Інгредієнти:


Кількість порцій:
2

Гомілка куряча
300 грам

Соус соєвий
2 столових ложки

Мед
2 столових ложки

Гірчиця
1 чайна ложка

Картопля молода
4 штуки

Зелена цибуля
2 стебла

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Віддаю перевагу працювати з вареними продуктами. Наприклад, для цієї страви я курячі гомілки відварила заздалегідь, так як я їх діставала з морозилки. Але, якщо у вас вони охолоджені - слід їх відварити протягом 20 хвилин. Картоплю очистити від шкірки і нарізати кругляшками. Зелений цибулька - подрібнити.
    Куриные голени с картофелем в соевом соусе

  • 2
    Створити заливку з соєвого соусу, меду і гірчиці, перемішати і залити цією сумішшю гомілки.
    Куриные голени с картофелем в соевом соусе

  • 3
    Перемішати з натиском. Додати картоплю і зелений лук, також з натиском перемішати. Залишити на 20 хвилин.
    Куриные голени с картофелем в соевом соусе

  • 4
    Помістити на деко, нічим не накриваючи, і запекти при 200С близько 30 хвилин.
    Куриные голени с картофелем в соевом соусе

  • 5
    Приємного!
    Куриные голени с картофелем в соевом соусе

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смакота" без кавичок