Кабачки на зиму

Консервація

Кабачки на зиму

Кабачки за таким рецептом виходять смачними, пряними, хрусткими і трошки гострими.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
4

Кабачок
3 кілограми

Сіль
1 їдальня ложка

Цукор
3 столових ложки

Оцет 9%
250 мілілітрів

Рослинна олія
250 мілілітрів

Часник
2 головки

Лавровий лист
за смаком

Перець чорний горошком
за смаком

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Починаємо з кабачків. Нарізаємо кружальцями. Тонкими їх робити не треба, по 1 см цілком достатньо. У процесі приготування вони не зменшаться.
    Кабачки на зиму

  • 2
    Складаємо їх у тару і засипаємо сіллю і цукром. Залишаємо на 1 годину.
    Кабачки на зиму

  • 3
    По закінченню - заливаємо масло і оцет. Ще 1 годину витримуємо
    Кабачки на зиму

  • 4
    На дно банки кладемо лавровий лист, горошок і складаємо кабачки.
    Кабачки на зиму

  • 5
    В маринад видавлюємо часник і заливаємо їм наші баночки. Ставимо їх стерилізуватися. Для цього складаємо в каструлю, заливаємо водою до половини. 15 хвилин стерилізуємо і закатуємо.
    Кабачки на зиму

  • 6
    Баночки укутати і залишити на добу. Вранці складаємо на місце, а взимку ласуємо.
    Кабачки на зиму

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "шашлик" без кавичок