Ікра з кабачків

Страви з овочей

Ікра з кабачків

Це прекрасне додаткове до риби, м'яса, спагетті. Причому домашнього приготування ікра набагато смачніше, ніж консервована на заводі.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
2

Кабачок
2 штуки

Часник
3 зубчики

Томатний соус
2 столових ложки

Сіль
за смаком

Перець чорний мелений
за смаком

Цибуля ріпчаста
3 головки

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Чистимо Кабачки, звільняємо від серцевини, тремо на тертці крупно.

  • 2
    Цибулю чистимо і перетворюємо на колечка.

  • 3
    Смажимо його в маслі.

  • 4
    Кидаємо в цибуля кабачки терті. Выпариваем вологу при великій температурі не більше двадцяти хвилин. Помішуємо! Ставимо середню температуру і ще тушкуємо близько півгодини.

  • 5
    При появі золотого відтінку в суміш кидаємо сіль, перець, ллємо томатний соус. Тримаємо це на великій температурі близько трьох хвилин. Кидаємо в суміш часник подрібнений.

  • 6
    Готова кабачкова суміш повинна обов'язково охолонути і настоятися.

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смаколики" без кавичок