Салат з яблук і моркви

Салати

Весна А винен у всьому авітаміноз. Ось ми і будемо з ним боротися ...


В союзники собі візьмемо яблука, моркву і апельсин


Вітамінний десерт


На великій тертці натираємо велику моркву.


Яблука очищаємо від шкірки і кісточок. Натираємо яблука на крупній тертці і додаємо до моркви.


Натіраем яблука і морковь


Розрізаємо навпіл апельсин і видавлюємо його сік в чашку з яблуками та морквою. Апельсиновий сік замаскує смак і запах моркви, крім того мені просто подобається як апельсин поєднується з яблуком.


Вижімаем апельсиновий сок


Додаємо чайну ложку виноградного масла і все перемішуємо.


Я скрізь додаю виноградне масло бо воно мені дуже подобається. Насправді візьміть будь на ваш смак.


Добавляем масло


Перед подачею на стіл посипте зверху трохи цукром.


Дітлахи (і деякі дорослі) будуть в захваті від такого салату.


Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "кулінарія" без кавичок