Овочевий салат з бальзамічним оцтом і медом

Салати

Овочевий салат з бальзамічним оцтом і медом

Літо-літо! Пора свіжих овочів, легких салатів та нових смаків! Скажімо ні, калорійного майонезу! А натомість заправимо салат з айсберга з овочами соусом на основі меду і бальзамічного укусу.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
2

Салат айсберг (листовий салат)
1 штука

Морква
1 штука

Помідор
1 штука

Огірок свіжий
1 штука

Кукурудза консервована
50 грам

Капуста червоноголова
50 грам

Гірчиця
1 чайна ложка

Сік лимона
1 чайна ложка

Оцет бальзамічний
1 чайна ложка

Мед
1 чайна ложка

Оливкова олія
1 чайна ложка

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Приготуємо всі необхідні інгредієнти майбутнього салату. Якщо Ви поспішаєте, можна скористатися готовою сумішшю айсберга,моркви і червонокачанної капусти.
    Овощной салат с бальзамическим уксусом и медом

  • 2
    У миску відправимо приблизно полпакета овочевої суміші.
    Овощной салат с бальзамическим уксусом и медом

  • 3
    Тоненько поріжемо огірок і помідор.
    Овощной салат с бальзамическим уксусом и медом

  • 4
    Додамо їх до листя айсберга, не забудемо про пару-трійку ложок кукурудзи.
    Овощной салат с бальзамическим уксусом и медом

  • 5
    Приготуємо заправку, змішаємо в рівних частках лимонний сік, гірчицю, бальзамічний оцет і мед. Соус буде кисло-солодкий. Якщо не любите кислуватий смак,скоротіть кількість лимонного соку вдвічі.
    Овощной салат с бальзамическим уксусом и медом

  • 6
    Заправити салат соусом, дамо настоятися кілька хвилин. Ось він! Легкий,корисний і смачний вечерю в жарку пору року. Ну, а якщо Ви не мислите прийом їжі без м'яса, використовуйте такий салатик в якості гарніру. Приємного апетиту!
    Овощной салат с бальзамическим уксусом и медом

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смаколики" без кавичок