Смажений хліб з омлетом

Сніданок

Смажений хліб з омлетом

Таке блюдо краще вживати на сніданок з солодким чаєм, особливо якщо нинішній день для Вас буде активним. Смачний і хрусткий сніданок з омлетом зарядить енергією на кілька годин.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
4

Хліб з пшеничного борошна
250 грам

Яйце куряче
3 штуки

Молоко 2,5% жирності
150 мілілітрів

Сіль
за смаком

Рослинна олія
25 мілілітрів

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Відрізаємо два кусні хліба. Товщина одного приблизно 4 - 4,5 див. Потім розрізаємо кожну скибку на 6 шматочків. См. фото.
    Жареный хлеб с омлетом

  • 2
    Розігріваємо сковороду, вливаємо в неї рослинне масло і викладаємо всі 12 шматочків хліба.

  • 3
    І поки хліб смажиться, приступаємо до приготування омлету. У миску розбиваємо три яйця.
    Жареный хлеб с омлетом

  • 4
    Збиваємо до однорідної маси. Вливаємо молоко, додаємо сіль за смаком, і знову збиваємо до розчинення солі.
    Жареный хлеб с омлетом

  • 5
    До цього часу хліб вже підсмажився з одного боку. Перевертаємо його на протилежну, додаємо рослинне масло і знову смажимо.
    Жареный хлеб с омлетом

  • 6
    Коли шматочки підсмажаться з іншого боку, виливаємо омлет в сковороду, при цьому він не повинен потрапити на верхні підсмажені скоринки хліба. Повністю омлет не загусне, оскільки дуже мало місця для нього в сковороді; і тому наприкінці готування необхідно піднімати кожен шматочок, щоб не загустілий шар омлету стікав під хліб. Там він швидко дійде до готовності, а весь хліб в підсумку виявиться на "омлетною подушці". Верхня половина кожного шматочка повинна вийде хрусткою, а нижня - м'якою, і просоченої омлетом. Приємного Вам апетиту і смачного сніданку!
    Жареный хлеб с омлетом

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смакота" без кавичок