Заварні кульки

Десерти, Рецепти для дітей

Заварние шарікі


Перший в моєму блозі солодкий рецепт. Спробуйте приготувати заварні кульки , не пошкодуєте


Для тіста вам знадобляться:



  • 2 склянки борошна

  • 200 г вершкового масла

  • 10 яєць

  • половину чайної ложки солі

  • півтори склянки води або знежиреного молока


Для приготування крему:



  • 2 яйця

  • 1 стакан молока

  • 300 г вершкового масла

  • півтори склянки цукру

  • ваніль

  • волоські горіхи


Воду, масло, сіль, перемішуючи, нагрійте до кипіння. Всипте борошно і все ретельно вимішайте протягом приблизно 5-10 хвилин, стежачи при цьому, щоб не утворилося грудочок.


Заварену масу охолодіть до 80 ° С і протягом 15-20 хвилин, помішуючи, поступово додайте яйця.


Покладіть заварне тісто в кондитерський мішок і видавлюйте на деко, злегка змащене жиром, на відстані приблизно 2 см один від одного при температурі 200 ° С. Проколіть

їх загостреною паличкою і за допомогою кондитерського шприца наповніть внутрішню порожнину заварним кремом.


Для приготування крему вершкове масло розріжте на шматочки, розм'якшите. Цукровий пісок, яйця і молоко доведіть до кипіння, процідіть і охолодіть. Змішайте з вершковим маслом і ваніліном, збийте міксером.


Перед подачею на стіл прикрасьте заварні кульки волоськими горіхами і маленькими листочками свіжої зелені, наприклад, м'яти.


Приємного апетиту


Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "кухня" без кавичок