Сирний пудинг - просте, смачне і корисне блюдо, яке швидко і легко приготувати. Подаючи його зі сметаною, вершками, варенням або джемом, Ви отримаєте прекрасний десерт і користь для здоров'я.
Інгредієнти:
Кількість порцій:
4 Сир жирний 500 грам
|
Яйце куряче 3 штуки
|
Крупа манна 150 грам
|
Цукор 100 грам
|
Цукор ванільний 5 грам
|
Курага 100 грам
|
У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
Новий лист покупок
Покрокова інструкція:
1
Змішуємо сир і яйця. Поступово, помішуючи, вводимо цукор, ванільний цукор, манну крупу (до стану однорідної маси). Якщо Ви будете використовувати курагу, додати в суміш, попередньо вимивши і дрібно нарізавши. Також можна використовувати родзинки. При достатньо великій кількості сухофруктів кількість цукру потрібно зменшити до 50гр.
2
Форму для випічки змащуємо рослинним або вершковим маслом, посипаємо манною крупою і викладаємо сирну суміш. Випікаємо пудинг 20-25 хвилин у попередньо розігрітій духовці при температурі 180 градусів.
3
Рум'яна кірочка говорить про готовність пудингу.
4
Подаємо до столу. Приємного Вам апетиту! :)