Осетер, запечений в духовці

Страви з риби

Осетер, запечений в духовці

Воістину королівське блюдо можна приготувати з осетра - виглядає просто приголомшливо, а вишуканий смак підкорить кожного любителя рибних делікатесів.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
4

Риба осетер
1 кілограм

Цибуля ріпчаста
1 головка

Лимон
1 штука

Зелень
1 пучок

Соняшникова олія
30 мілілітрів

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Продуктовий набір абсолютно простий, тільки сам осетер - задоволення недешеві, але варте.
    Осетр, запеченный в духовке

  • 2
    Опустити на 20 секунд в окріп осетра, після цього полити його холодною водою. Такі маніпуляції потрібні для того, щоб зняти з осетра лушпиння (це зовсім непросто зробити). Вийняти потрухи і вирізати зябра. Посолити, поперчити, збризнути соком лимона і нафарширувати зеленню.
    Осетр, запеченный в духовке

  • 3
    На деко застелити фольгою, викласти кільця цибулі і шматочки лимона. Полити олією.
    Осетр, запеченный в духовке

  • 4
    Покласти зверху рибу, щільно запакувати та відправити в духовку на 30-40 хвилин. Потім зняти фольгу і зарумянить красеня-осетра. Як прикрасити готову страву? Включайте свою фантазію і насолоджуйтеся процесом! Приємного апетиту!
    Осетр, запеченный в духовке

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кухня" без кавичок