Капустяний пиріг з яйцем

Закуски

Капустяний пиріг з яйцем

Цей капустяний пиріг виходить неймовірно смачним і соковитим. Такий ніжний, що просто тане, коли його їси.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
20

Маргарин
200 грам

Сметана 20% жирності
200 грам

Борошно пшенична
1 склянка

Сіль
за смаком

Яйце куряче
3 штуки

Масло вершкове
50 грам

Сода харчова
Столових ложки

Капуста білоголова
500 грам

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Для початку потрібно розтопити маргарин в мікрохвильовці і дати йому охолонути. Так, щоб він став теплим, інакше завариться борошно.
    Капустный пирог с яйцом

  • 2
    Беремо головку капусти, вимиваємо її і відрізаємо половинку. Шаткуємо.
    Капустный пирог с яйцом

  • 3
    У миску просіваємо борошно, додаємо сметану, 1 яйце, солимо і наливають охолоджений маргарин.
    Капустный пирог с яйцом

  • 4
    Потім гасимо соду оцтом і легенько все збиваємо з допомогою ложки.
    Капустный пирог с яйцом

  • 5
    Беремо деко. Змащуємо його вершковим маслом повністю. Обсипаємо борошном і покриваємо дно половиною тіста.
    Капустный пирог с яйцом

  • 6
    Зверху на тісто рівномірним шаром кладемо шинковану капусту. Два яйця збиваємо виделкою і ллємо на капусту, також кришимо вершкове масло.
    Капустный пирог с яйцом

  • 7
    Накриваємо другою половиною тіста і акуратно розправляємо так, щоб покрити шар капусти.
    Капустный пирог с яйцом

  • 8
    Відправляємо в духовку і запікаємо приблизно 30 хвилин. Коли охолоне можна їсти.
    Капустный пирог с яйцом

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смакота" без кавичок