Курка в соєвому соусі з часником

Страви з м'яса

Курка в соєвому соусі з часником

Запечена курка в духовці в ароматному маринаді.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
8

Курка
1 штука

Соус соєвий
75 мілілітрів

Сіль
1 чайна ложка

Перець чорний мелений
5 грам

Мед
1 чайна ложка

Часник
3 зубчики

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Готуємо потрібні нам продукти. Курку моєму під холодною водою.
    Курица в соевом соусе с чесноком

  • 2
    Курку змащуємо перцем і сіллю. Особливо добре змастіть дичину всередині. І покладіть в каструлю, в якій надалі вона буде маринуватися.
    Курица в соевом соусе с чесноком

  • 3
    Додайте до курки соєвий соус, виливайте його прямо на птицю, і ложку меду. Часник почистіть і видавити через чеснокодавку. Після цього закрийте каструлю кришкою і добре струсіть. Поставте в холодильник на 2-3 години, щоб птах просочилася маринадом.
    Курица в соевом соусе с чесноком

  • 4
    Духовку ставимо розігріватися на 200 градусів. Викладаємо курку на деко, зверху поливаємо маринадом. Я завжди готую курку в двох режимах. Спочатку і до того моменту, коли курочка зверху підрум'янилася, на режимі прогріву зверху і знизу. Коли верхня частина досить підрум'янилася, перекладаю тільки в режим нижнього обігріву. І спекти до готовності.
    Курица в соевом соусе с чесноком

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смакота" без кавичок