Кабачкове рагу зі свининою

Другі страви

Кабачкове рагу зі свининою

Кабачкове рагу зі свининою - це прекрасне і ситне поєднання овочів з м'ясом. Рагу виходить соковитим і смачним. Подається зі сметаною або овочевий нарізкою.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
5

Кабачок
3 штуки

Цибуля ріпчаста
1 штука

Морква
1 штука

Помідор
4 штуки

Часник
2 зубчики

Свинина (філейна частина)
400 грам

Соняшникова олія
Склянки

Сіль
1 чайна ложка

Приправа "прованські трави"
щіпка

Картопля молода
4 штуки

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Чистимо овочі і нарізаємо кубиками, приблизно однакової величини. Нарізаємо картоплю,
    Кабачковое рагу со свининой

  • 2
    нарізаємо кабачки, цибуля,
    Кабачковое рагу со свининой

  • 3
    помідори, моркву тремо на тертці.
    Кабачковое рагу со свининой

  • 4
    М'ясо нарізаємо брусочками. Потім у сотейник наливаємо олію і ставимо розігріватися. Далі в розігріте масло кладемо м'ясо. Після того як воно трохи обсмажиться, кладемо цибулю, моркву. Все це тушкуємо на невеликому вогні 12 хвилин. Потім кладемо картоплю, кабачки і помідори. Тушкуємо 20 хвилин. Додаємо часник, пропущений через прес, приправи і сіль. Готуємо ще 5 хв.
    Кабачковое рагу со свининой

  • 5
    Ось і все, смачне і ситне готове рагу.
    Кабачковое рагу со свининой

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кулінарія" без кавичок