Качка, фарширована гречаною кашею і яблуками

Другі страви

Качка, фарширована гречаною кашею і яблуками

М'ясо качки не тільки досить цікаво на смак і поживно, воно ще й корисно, так як збалансовано по мікроелементів.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
8

Качка
2 кілограми

Крупа гречана
150 грам

Мед
2 столових ложки

Аджика
за смаком

Яблуко
1 штука

Апельсин
Штуки

Сіль
за смаком

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Гречку заливаємо водою, залишаємо години на два.
    Утка, фаршированная гречневой кашей и яблоками

  • 2
    Тушку обробляємо, виймаємо нутрощі.
    Утка, фаршированная гречневой кашей и яблоками

  • 3
    Намазуємо аджикою і медом.
    Утка, фаршированная гречневой кашей и яблоками

  • 4
    Солимо, вичавлюємо половинку апельсина.
    Утка, фаршированная гречневой кашей и яблоками

  • 5
    Закутуємо плівкою, відставляємо.
    Утка, фаршированная гречневой кашей и яблоками

  • 6
    Нутрощі ріжемо, обсмажуємо.
    Утка, фаршированная гречневой кашей и яблоками

  • 7
    Половинку яблука пускаємо на кубики.
    Утка, фаршированная гречневой кашей и яблоками

  • 8
    Зливаємо воду з гречки. Змішуємо її з лівером, яблучними кубиками. Солимо.
    Утка, фаршированная гречневой кашей и яблоками

  • 9
    Заповнюємо сумішшю тушку.
    Утка, фаршированная гречневой кашей и яблоками

  • 10
    Зашиваємо, закріплюємо зубочистками. Залишки маринаду виливаємо на тушку. Ставимо в духовку. Півгодини 180°, півгодини 150°. Поливаємо вытопленным жиром.
    Утка, фаршированная гречневой кашей и яблоками

  • 11
    Виймаємо, обкладаємо часточками яблука, вкриваємо фольгою, знову в духовку. 150° одну годину.
    Утка, фаршированная гречневой кашей и яблоками

  • 12
    Качка готова
    Утка, фаршированная гречневой кашей и яблоками

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кулінарія" без кавичок