Омлет з зеленою цибулею і креветками

Сніданок



Тим, хто любить морепродукти, рекомендую приготувати креветочний омлет з зеленою цибулею у французькому стилі. Обов'язково скуштуйте його з майонезом.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
2

Креветки
150 грам

Яйце куряче
4 штуки

Молоко 2,5% жирності
100 мілілітрів

Сіль
щіпка

Зелена цибуля
1 пучок

Рослинна олія
20 мілілітрів

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Креветки краще відразу купувати варено-морожені, щоб не варити їх. Розморожуємо самі креветки і очищаємо їх від панцира.
    Омлет с зеленым луком и креветками

  • 2
    Збиваємо кілька курячих яєць з сіллю і молоком. Головне - слідкуйте за тим, щоб молоко було з холодильника. При додаванні холодного молока піни буде більше, а відповідно - буде пишніше омлет.
    Омлет с зеленым луком и креветками

  • 3
    Заливаємо збиту яєчну масу на добре прогріту сковороду з рослинним маслом. Мельчим зелену цибулю і посипаємо зверху.
    Омлет с зеленым луком и креветками

  • 4
    Викладаємо креветки, закриваємо кришку і зменшуємо вогонь. Тушкуємо омлет близько 10-15 хвилин, поки він повністю не приготується!
    Омлет с зеленым луком и креветками

  • 5
    Дістаємо і дегустуємо. Приємного!
    Омлет с зеленым луком и креветками

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смакота" без кавичок