Яловича печінка з підливою

Другі страви

Яловича печінка з підливою

Підлива - це теж різновид соусу, просто у народі називають цей різновид саме підливою. І саме вона робить смачніше будь гарнір, з до-му подається яловича печінка.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
8

Печінка яловича
Кілограма

Цибуля ріпчаста
1 штука

Борошно пшенична
2 столових ложки

Сіль
за смаком

Спеції
за смаком

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Гарненько промиваю яловичу печінку, видаляю з неї жили і прожилки, ріжу шматочками.
    Говяжья печень с подливкой

  • 2
    З цибулини нарізаю маленькі кубики.
    Говяжья печень с подливкой

  • 3
    На першій сковороді шматочки печінки обсмажую хвилин 7-10, додавши масло для смаження. У мене, звичайно, всі шматочки печінки відразу в сковороду не вміщаються, тому повторюю процес її обсмажування два рази.
    Говяжья печень с подливкой

  • 4
    На другій сковороді глибше (або в каструлі) смажу подрібнену цибулю, далі кладу до нього борошно і, перемішавши, ще трохи разом обсмажую.
    Говяжья печень с подливкой

  • 5
    Перекладаю обсмажені шматочки печінки до цибулі з борошном.
    Говяжья печень с подливкой

  • 6
    Заливаю водою і кладу спеції. Тушу не більше трьох-п'яти хвилин.
    Говяжья печень с подливкой

  • 7
    Яловича печеночка з підливою ідеально поєднується з гарнірами з гречки, макаронів або картоплі.
    Говяжья печень с подливкой

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "шашлик" без кавичок