Морепродукти в темпурі

Страви з риби

Морепродукти в темпурі

Хрустке тонке тісто темпуры - це відмінна альтернатива звичайному кляру. Крохмалю додає прозорості, щоб насолоджуватися натуральним виглядом плодів моря.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
8

Морський коктейль
500 грам

Кальмар
500 грам

Крохмаль картопляний
Склянки

Борошно пшенична
Склянки

Гусяче яйце
1 штука

Сіль
за смаком

Вода
Склянки

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Розморожуємо морепродукти і охолоджуємо до крижаного стану воду.
    Морепродукты в темпуре

  • 2
    Моєму і розбиваємо в зручну для змішування тіста миску гусяче яйце (використовуйте опціонально парочку курячих).
    Морепродукты в темпуре

  • 3
    Вливаємо крижану воду.
    Морепродукты в темпуре

  • 4
    Гарненько розмішуємо суміш виделкою.
    Морепродукты в темпуре

  • 5
    Підсолюємо за смаком (сіль можна замінити глутаминатом).
    Морепродукты в темпуре

  • 6
    Відміряємо крохмаль на половину склянки.
    Морепродукты в темпуре

  • 7
    Висипаємо до повної склянки просіяного пшеничного борошном.
    Морепродукты в темпуре

  • 8
    Вимішуємо однорідне рідке тісто.
    Морепродукты в темпуре

  • 9
    Кидаємо всередину тесту мідії, перевертаємо виделкою, щоб вони вкрилися цим рідким тістом.
    Морепродукты в темпуре

  • 10
    Обсмажуємо морепродукти, вкриті темпура, в киплячому фритюрі.
    Морепродукты в темпуре

  • 11
    Туби чищених кальмарів ріжемо кільцями і теж занурюємо в тісто.
    Морепродукты в темпуре

  • 12
    Смажимо кальмари у фритюрі, слідкуючи, щоб рослинна олія не перегрівалося і не підгоряло (вчасно виймаємо шматочки відпалої темпуры).
    Морепродукты в темпуре

  • 13
    Якщо на готових продуктах надлишок масла, слід складати їх на досить щільні паперові рушники або серветки.
    Морепродукты в темпуре

  • 14
    Після видалення надлишку жиру, викладаємо морепродукти в темпурі на велику обідня страва, щоб подавати в якості гарячої закуски. Приємних гастрономічних вражень!
    Морепродукты в темпуре

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кухня" без кавичок