Смачне домашнє лечо

Консервація

Смачне домашнє лечо

Домашнє лечо володіє чудовим смаком. У зимовий період лечо, консервоване влітку із свіжих овочів, прикрасить будь-який стіл. Його можна є з чим завгодно: картоплею, кашами, м'ясом, макаронами.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
10

Помідор
3 кілограми

Морква
1 кілограм

Перець болгарський (зелений)
2 кілограми

Цибуля ріпчаста
1 кілограм

Оцет 9%
Склянки

Цукор
Склянки

Сіль
за смаком

Рослинна олія
Склянки

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Помідори потрібно вимити, подрібнити на м'ясорубці. Можна використовувати і томатний сік.
    Вкусное домашнее лечо

  • 2
    У каструлі сік або подрібнені помідори доводяться до кипіння. Їх потрібно трохи потомити на вогні. Час від часу необхідно помішувати томат. Моркву і ріпчасту цибулю чистимо.
    Вкусное домашнее лечо

  • 3
    Цибулю ріжемо кільцями, а моркву тремо на тертці.
    Вкусное домашнее лечо

  • 4
    На сковороду трохи ллємо рослинної олії і обсмажуємо овочі.
    Вкусное домашнее лечо

  • 5
    Перець потрібно вимити і розрізати на кілька частин. Необхідно опустити перці в окріп на 2-3 хвилини. У готовий томат необхідно додати залишилися інгредієнти: оцет, рослинне масло, цукор і сіль. Потім помідори потрібно опустити перець, моркву і цибулю. Після цього слід варити суміш близько 15-ти хвилин.
    Вкусное домашнее лечо

  • 6
    Готове лечо поміщають в банки, які попередньо стерилізують. Банки закочують і перевертають догори дном, накривають їх пледом і залишають так на кілька годин. Після цього лечо поміщають в прохолодне і темне місце, де воно буде зберігатися, поки не прийде час виставити його на стіл.
    Вкусное домашнее лечо

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смаколики" без кавичок