Борщ з кольоровою капустою

Перші страви

Борщ з кольоровою капустою

Борщ є традиційною стравою у багатьох слов'янських народів. Природно, що і способів її приготування існує безліч. Ось один з них, у якому є кольорова капуста.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
8

Яловичина
400 грам

Капуста білоголова
200 грам

Капуста цвітна
200 грам

Морква
1 штука

Цибуля ріпчаста
1 штука

Буряк
1 штука

Сало
100 грам

Картопля
4 штуки

Рослинна олія
3 столових ложки

Сіль
за смаком

Спеції
за смаком

Зелень
за смаком

Оцет 9%
1 чайна ложка

Корінь петрушки
за смаком

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Ставимо варитися яловичину. Після того, як м'ясо буде готове, бульйон солимо і викладаємо в нього нашатковану білокачанну і кольорову капусту, розібрану на дрібні суцвіття.
    Борщ с цветной капустой

  • 2
    Ріпчасту цибулю очищаємо від лушпиння, морква «звільняємо» від шкірки. Цибулю подрібнюємо, моркву натираємо на тертці. Овочі перекладаємо на сковороду з рослинним маслом. Пасеруємо.

  • 3
    Картоплю нарізаємо брусочками. «Відправляємо в каструлю.
    Борщ с цветной капустой

  • 4
    На іншій сковороді обсмажуємо трохи свинячого сала і викладаємо до нього натерту буряк. Додаємо корінь петрушки і чайну ложку оцту. Перекладаємо обсмажену буряк до решти інгредієнтів в каструлі.
    Борщ с цветной капустой

  • 5
    Перед вимиканням присмачую борщ спеціями і лавровим листом.

  • 6
    Готовий борщ з кольоровою капустою подаємо з зеленню і сметаною.

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кухня" без кавичок